Curs intensiu d’anglès

El curs intensiu d’estiu està dissenyat segons diferents maneres d’encarar l’estiu. Hi ha cursos per als quals tenen intencions de presentar-se a algun examen oficial. Hi han els cursos dirigits als alumnes que volen fer un salt de nivell. I finalment, també tenen els cursos dirigits als nens i nenes que volen fer una immersió d’anglès amb activitats divertides i molt practiques durant els matins del mes de juliol.

Les planificacions de les classes són setmanals i la durada és de 4 hores cada dia. En aquestes classes s’examinarà al final de setmana el temari treballat per a saber si s’han assolit tots els continguts.

Els cursos preparatoris dels exàmens oficials de Cambridge es realitzaran del 9 al 27 de juliol. Pel que fa als grups de Sprints del centre, els cursos s’iniciaran el 25 de juny fins al 27 de juliol.

SPRINT SUMMER

Les classes Sprint Summer es realitzaran des del 25 de juny al 27 de juliol . Durant aquestes setmanes es treballarà tant la part gramatical, l’oral com comprensió escrita.  Al final de cada setmana es realitza el control de coneixements per a poder avaluar l’evolució de l’alumne.

Preu: 70€ setmana (material inclòs)

Els cursos de Sprint Summer es realitzaran a les instal·lacions de Sant Paulí de Nola, 2.

Les classes comencen a les 9:30 i es comencen amb puntualitat. Hi haurà una pausa a partir de les 11:00 per esmorzar i estirar les cames , fora del centre. La pausa serà aproximadament  de 25 minuts. La segona part de Sprint Summer comptarà amb activitats molt dinàmiques i cooperatives.

CAMBRIDGE SUMMER 2018

Cambridge Summer és tracta d’un curs intensiu de tres setmanes dirigit als alumnes que es volen presentar a les convocatòries de Cambridge a finals de juliol. Es treballa únicament i exclusivament per a la preparació dels exàmens del PET i el FCE.

Les classes s’inicien el 9 de juliol i finalitzen el 27 de juliol. L’horari es de 9:30 a 13:30.

El preu del curs intensiu es de 105€ setmana i les places són limitades.

Share This