Qui som

Sit Xat English és un centre d’ensenyament d’anglès dirigit a infants, nens, adolescents i adults. El centre d’anglès també treballa per l’ensenyament a les escoles, instituts, associacions i empreses de tots nivells.

Centre d’anglès

La historia del nostre centre d’anglès va començar a funcionar l’any 2008 en unes instal·lacions pensades per a nens i adolescents. A mesura que han passat els anys, el centre ha anat ampliant i millorant per tal de poder donar el millor servei als nostres alumnes. Actualment oferim un gran ventall de cursos de diferents nivells per a totes les edats.

Dinàmica

A Sit Xat English tothom hi troba el seu lloc, dels més petits als més grans i de tots els nivells, segur que trobem el curs que millor s’adapta a tu! El centre es basa en el principi d’aprenentatge actiu, on l’alumne és el centre del procés, dins l’aula les activitats són variades i dinàmiques afavorint la participació de tots. Treballem perquè cadascun dels nostres alumnes rendeixi al màxim de les seves possibilitats i que gaudeixi fent-ho!

Professorat

Els professors del centre estan preparats per a desenvolupar les habilitats lingüístiques dels alumnes mitjançant una gran varietat d’activitats, pràctiques continues i simulacions de situacions reals. El treball de l’alumne està dins d’una plataforma virtual.

Direcció

Recepció

Professorat d’infantils

Professorat de joves i adults