Curs Infantil

El curs infantil per als alumnes més petits s’inicien a partir d’1 any fins als 5 anys. Es tracta d’un conjunt de 4 cursos anomenats:

  • Toddlers. Es un curs infantil de 30’ setmana dissenyat per a que els nens d’entre 1 any i 3 comencin aprendre vocabulari , cançons i contes en anglès.
  • Kinder. És un curs de 30 minuts a la setmana pensat per a que els nens treballin amb la llengua de forma molt divertida al mateix temps que van aprenent expressions i comencen a respondre en les indicacions del professor/a
  • Kids. Els menuts s’endinsen en el meravellós món de les paraules gràcies a les “global reading words” i jocs amb paraules senzilles. Es tracta de sessions molt divertides que fan les delícies dels més petits. Cadascuna d’aquestes activitats han estat específicament dissenyada per a complir els objectius didàctics del curs; passar-ho bé és important, però aprendre jugant encara ho és més!
  • Big kids. S’endinsen en el meravellós món de les paraules gràcies a les “global reading words” i jocs amb paraules senzilles. Cadascuna d’aquestes activitats han estat específicament dissenyada per a complir els objectius didàctics del curs.